Dé digitale gemeentegids voor Menterwolde

Verhalen uit Menterwolde

Met de jongste zoon Arne en zijn verloofde Ingrid gingen Franck en ik een dagje naar de dierentuin in Kopenhagen. Met de trein vanaf het station in Virum, wat ik echter vanuit Virum nog niet had meegemaakt; na een paar kilometer dook de trein ondergronds.

Autocross in Noordbroek

Ruim 2.000 enthousiaste racefans bezochten afgelopen zondag de autocross en caravanrace op het terrein achter Boerderij-café Mausel. Het evenement werd georganiseerd in nauwe samenwerking met de Autocross Vereniging ACVO.

Autocross

De baan was uitermate goed geprepareerd en ook aan de veiligheid van de bezoekers was voldoende aandacht besteed. Er was daartoe o.a. een diepe sloot rondom de baan gegraven. De dag verliep dan ook zonder noemenswaardige incidenten. e coureurs vergden wel het uiterste van hun auto’s. Lokale vedetten als Martin van der Broek, Jeroen ter Veer, Ido Noordhof en Edwin Kamminga werden door de enthousiaste bezoekers flink aangemoedigd. Menig auto kon na afloop rechtstreeks naar de sloop. Het grootste spektakel was voor het eind van de dag ingepland, namelijk de caravanrace. De ravage na afloop was groot. Sommige deelnemers haalden de finish met slechts 2 banden en een dissel aan de trekhaak.

Reactie toevoegen

Oud papier

Dagelijks:
Tennisclub Muntendam (Duurkenakker 4, Muntendam)
Staringhof parkeerplaats 
(W.A. Scholtenweg 
Zuidbroek tijdelijk)

Vr 24-6 Meeden, route vv Meeden
Vr 24 za 25-6 Noordbroek, route Deurdouwers
Za 25-6 Zuidbroek, verenigingen
Za 25-6 Muntendam, route Judo Ryu, Burg. Verkruisen

 

Weersverwachting
Zuidbroek

Weeronline.nl - Meer weer in Zuidbroekweeronline.nl Altijd jouw weer

Volg ons op twitter